\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
Left
Right
facturionline.eu » acasa » interfata partener

Oferte speciale:

Interfață partener

Ce este interfața de partener?

O interfață în care partenerul tău(clientul)  își poate vedea toate facturile fiscale, proforme și chitanțele emise din facturierul online, atât cele achitate, cât și cele neachitate.

interfata partener

Cum dau acces la interfața de partener?

Poți da dreptul de a accesa interfața de partener oricărui contact din agenda, care e conectată și la facturierul online. Pentru fiecare partener poți seta ce să vada: doar facturi, doar chitanțe, doar proforme sau toate.

Dupa ce ați stabilit cărui partener/client/contact doriți să-i oferiți acces la interfața de partener, va trebui să-i trimiteți acestuia datele de autentificare prin e-mail. (vezi captura)

Acesta va avea propriul cont și se va autentifica cu un username (adresa de e-mail) și o parolă.

 

 

Program Facturare

Chitanțier Online

Gestiune Produse

Program Vânzări

Programul de facturare online permite emiterea facturilor fiscale prin internet de oriunde din lume. Este soluția ideală pentru cei care doresc o modernizare și au nevoie de mobilitate și eficiență în relația cu clienții.

Modulul Chitanțier poate emite automat chitanța fiscală pentru facturile emise sau poate fi folosit separat pentru a emite o chitanță.

Acest modul vine gratuit cu modulul de facturare.

Programul de Gestiune Produse este un program pentru administrarea stocurilor, produselor pe mai multe puncte de lucru sau magazii. Poate fi conectat direct la un magazin online sau vânzări directe la clienți.
Programul de Vanzări Online se conectează la Gestiune produse și facilitează vânzarea produselor din gestiune. Functionează cu bonuri fiscale sau facturi, coduri de bare și etichete de preț.

Vezi detalii program facturare online

 

Vezi detalii program chitantier online

 

Vezi detalii program gestiune online

 

Vezi detalii program vanzari online

 

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n