\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n
Left
Right
facturionline.eu » facturier online » cum functioneaza

Oferte speciale:

Cum funcționează programul de Facturare Online?

Facturier online este un serviciu oferit de firma SC Real Life SRL, având sediul în Tîrgu Mureș, România.

Programul rulează pe serverul dedicat al furnizorului și este întreținut de catre acesta. La bază de date nu au acces alte persoane decât angajații firmei, care au semnat, fiecare, un contract de confidențialitate. S-au luat aceste măsuri pentru a asigura securitatea de care au nevoie firmele pentru un astfel de serviciu. În momentul activării serviciului se semnează un contract de prestări servicii și confidențialitate prin care furnizorul garantează securitatea și backup-ul datelor.

Prin acest contract se acordă o licență neexclusivă de utilizare a programului, actualizari și suport tehnic pentru perioada contractului. Accesul la program se oferă prin această licență și este oferit printr-un abonament pentru o perioadă achitată în avans. Clientul primește dreptul de a utiliza programul pentru perioada abonamentului. Vezi pagina cu prețuri pentru mai multe detalii despre costuri și taxe de activare.

Accesul la program:

Programul poate fi accesat prin internet cu ajutorul unui ID și parolă.

Cerințe tehnice:

Pentru a accesa programul utilizatorul trebuie să aibă acces la internet. Orice conexiune cu viteza minimă de 256Kbit/sec este acceptabilă; pentru o utilizare constantă recomandăm o conexiune de minim 1Mbit/sec. Stick-urile mobile 3G sunt suficiente pentru a se conecta la program.

Programul se accesează prin unul dintre următoarele browsere: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Netscape, Safari. Din motive de securitate am încetat suportul pentru Internet Explorer. Oricare dintre browserele menționate pot fi instalate în câteva minute și sunt suficient de stabile și securizate pentru a lucra în siguranță.

Nu este necesară instalarea unui soft sau a altui program pe calculator.

Nivelul de expertiză necesar:

Programul este foarte simplu de utilizat, interfața a fost realizată cu intenția de a fi foarte prietenoasă și autoexplicatoare. Utilizatorul poate învăța și singur utilizarea programului, dar bineînțeles oferim tutoriale și suport telefonic pentru instruirea utilizatorilor.

 

 

Program Facturare

Chitanțier Online

Gestiune Produse

Program Vânzări

Programul de facturare online permite emiterea facturilor fiscale prin internet de oriunde din lume. Este soluția ideală pentru cei care doresc o modernizare și au nevoie de mobilitate și eficiență în relația cu clienții.

Modulul Chitanțier poate emite automat chitanța fiscală pentru facturile emise sau poate fi folosit separat pentru a emite o chitanță.

Acest modul vine gratuit cu modulul de facturare.

Programul de Gestiune Produse este un program pentru administrarea stocurilor, produselor pe mai multe puncte de lucru sau magazii. Poate fi conectat direct la un magazin online sau vânzări directe la clienți.
Programul de Vanzări Online se conectează la Gestiune produse și facilitează vânzarea produselor din gestiune. Functionează cu bonuri fiscale sau facturi, coduri de bare și etichete de preț.

Vezi detalii program facturare online

 

Vezi detalii program chitantier online

 

Vezi detalii program gestiune online

 

Vezi detalii program vanzari online

 

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n